Walkie Talkie Accessoires

Op WalkieTalkie.nl bieden we vele accessoires aan zoals headsets, accu's, opladers en antennes. Alle accessoires die voor 16:00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag verzonden waardoor je dit meestal de volgende werkdag (+ zaterdag) in huis zult hebben.

 

Walkie Talkies in bedrijfssituaties gebruiken

Walkie talkies zijn tegenwoordig niet meer weg te denken binnen verschillende beroepsgroepen, zoals bijvoorbeeld beveiliging, brandweer, politie enzovoort. Deze mensen maken uitvoerig gebruik van portofoons in een bedrijfssituatie, maar portofoons zijn ook te gebruiken voor recreatieve doeleinden. De walkie talkies zijn vrij te gebruiken op één van de 8 publieke frequenties. Let wel dat het bereik sterk afhankelijk is van de omgeving, bij open vlaktes en met goed weer is het bereik vanzelfsprekend het beste. Voor een walkie talkie zijn ook allerlei accessoires verkrijgbaar, stel dat u uw handen vrij wilt hebben bij het gebruik van een walkie talkie. Met een headset of een koptelefoon kunt u probleemloos handsfree communiceren via de portofoon.

Uitgebreid assortiment Walkie Talkie accessoires

Op WalkieTalkie.nl bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een groot aanbod walkie talkie accessoires. Bij ons kunt u onder andere headsets, antennes, laders, programmeerkabels en een draagtas bestellen. Deze accessoires dragen bij aan een prettigere gebruikerservaring. Voor de mensen die een portofoon voor recreatieve doeleinden gebruiken, hebben we ook handige accessoires zoals een handmicrofoon die aan een jas vast gemaakt kan worden, ideaal als u gaat skiën en uw handen vrij moet hebben en toch wil communiceren. Daarnaast zijn wat extra accu’s ook geen overbodige luxe als u even geen mogelijkheid heeft om de portofoon op te laden. Bekijk het complete assortiment walkie talkie accessoires online in de webshop!

Altijd op voorraad

Alle walkie talkies en bijbehorende accessoires worden door ons direct uit voorraad geleverd. U hoeft dus nooit lang te wachten voordat u uw bestelling ontvangt. Met de optionele ‘zelfde dag bezorging’ heeft u zelfs uw bestelling al dezelfde avond in huis! Bij bestellingen vanaf €35,- wordt uw bestelling standaard gratis thuis afgeleverd. Shop al uw accessoires voor de walkie talkie op WalkieTalkie.nl.