Walkie Talkie wintersport

Walkie Talkie wintersportAls u met meerdere mensen gaat wintersporten kan het heel fijn zijn om gebruik te maken van Walkie Talkies. Met een bereik van enkele kilometers en tot wel 10km (of nog meer) bereik bij vrij zicht kunt u altijd iedereen van uw groep bereiken.

In tegenstelling tot een GSM telefoon werkt een Walkie Talkie veel simpeler. Als alle Walkie Talkies op hetzelfde kanaal staan en 1 persoon uit de groep gebruikt de walkie talkie komt deze boodschap direct uit alle Walkie Talkies. Er is geen tijd nodig om de verbinding te maken, deze komt direct tot stand omdat er gebruik wordt gemaakt van een analoog radiosignaal. Tevens wordt bij de professionele walkie talkie een gratis headset geleverd zodat u altijd bereikbaar bent.

De walkie talkie is ook prima te bedienen met handschoenen aan. U hoeft alleen de grote knop op de zijkant in de drukken en kunt direct spreken. Tevens is bij de onderstaande Walkie Talkie gratis een headset inbegrepen. Tegen meerprijs is ook een losse handmicrofoon / speaker mee te bestellen. U kunt dan de Walkie Talkie altijd in uw jaszak of rugzak laten.