Garantie

WalkieTalkie.nl hanteert een garantietermijn die gebaseerd is op het type product. Het kan zijn dat enkele modellen of merken een langere garantietermijn hanteren. Walkie talkies worden vaak intensief gebruikt, waarbij af en toe een val nog wel eens voor wilt komen. Hoe de producten gebruikt worden bepaalt dus in grote mate hoe lang het blijft functioneren. Daarom valt ook niet alle schade onder de garantie, hieronder vertellen we daar nog wat meer over.

Garantietermijn:

Walkie Talkies: 1 jaar
Mobilofoon / 27MC: 1 jaar
Batterijen / accu's: 6 maanden
Overige accessoires: 1 jaar
Headset / oortjes:

Defect bij levering (DOA)
(melden binnen 3 dagen na ontvangst)

Wat valt er niet onder garantie?

  • Waterschade / valschade
  • Zichtbare (zware) slijtage
  • Ondeugdelijk gebruik
  • Gebroken antennes
  • Losse accu's door slijtage
  • Gebruiksslijtage

Verzendkosten & Garanties

De verzendkosten naar de webwinkel binnen de garantietermijn vallen in de meeste gevallen onder verantwoordelijkheid van de webshop. Bij aanmelding van een garantiezending binnen de garantieperiode krijg je van ons een label toegestuurd, wij kunnen een reeds betaald label bij een postkantoor niet vergoeden. Let wel dat als het product niet onder de garantievoorwaarden valt (schade, gebruiksslijtage etc.) dat de verzendkosten heen en terug door de klant betaald moet worden voordat de producten retour gestuurd worden. De kosten bedragen €6,- per zending.

Gebruik maken van onze garantieregeling?

Neem bij een defect onderdeel contact met ons op, om je situatie voor te leggen. Zo kunnen wij kijken hoe we je het beste kunnen helpen.

Ook kan je de producten aan ons retour sturen met een bijgeleverde omschrijving en indien mogelijk de oorspronkelijke factuur. Indien de retour gestuurde producten niet onder de garantie vallen kan het zijn dat er kosten in rekening gebracht worden om deze weer terug te sturen. Om dit te voorkomen raden wij je aan eerst contact met ons op te nemen.

Retouradres:

Walkietalkie.nl
Molensteijn 60-B
3454 PT De Meern (Utrecht)