Retourneren binnen 14 dagen

  • Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.
  • Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen.
  • Binnen 14 dagen zullen wij, als we het product in goede orde hebben ontvangen, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terugbetalen.

Belangrijk - aandachtspunten.

Je hebt het recht om het product te testen, maar wij verzoeken je hierbij om rekening te houden met de volgende punten:

  • Voor het testen van de portofoons hoef je eventuele aanwezige (display)beschermfolies niet te verwijderen. 
  • Pak in-ear headsets niet uit. Een gebruikte in-ear headset is vanwege de hygiëne uitgesloten van het retourrecht. Een headset die over het oor wordt gedragen mag wel worden geretourneerd.
  • Het vastschroeven van een broekclip is enkel voor het testen van de portofoon niet nodig en kan duidelijke gebruikssporen achterlaten.
  • Heb je meerdere portofoons besteld? Dan verzoeken wij je om een eventuele test met maximaal 2 producten uit te voeren.
  • Het retourrecht is om de producten - zoals je dat in de winkel gewend bent - te testen en het product dient dus in goede staat retour gezonden te worden.

Bij het anders testen van het product kunnen wij kosten in rekening brengen.

Kosten retourzending:

Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Wij raden je aan om het pakket met PostNL te versturen. Je kan dit eenvoudig doen via het portal van MyParcel.

Je bestelling retourneren?

Wanneer je je bestelling wil herroepen, dan ben je wettelijk verplicht om het product met alle toebehoren en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons terug te sturen. Zorg dat je het pakket goed inpakt en dat de inhoud zo min mogelijk kan schuiven om transportschade te voorkomen. De retourzending is op eigen risico, we adviseren daarom altijd om voor aangetekende verzending te kiezen.

Heb je nog vragen over annuleren en retourneren? Dan kun je ons altijd een e-mail sturen op info@walkietalkie.nl.