Walkie Talkie op vakantie

Walkie Talkie op vakantieEen Walkie Talkie is ideaal te gebruiken tijdens uw vakantie. Omdat een Walkie Talkie een directe verbinding maakt met alle gebruikers bent u op geen enkele manier afhankelijk van een lokaal telefoon netwerk. U heeft dan ook geen enkele kosten met het gebruik van de Walkie Talkie. 

Het bereik is variabel onder de omstandigheden. Op een camping haalt u al gauw enkele kilometers, echter in een stad met veel bebouwing kan het na 500 meter al afgelopen zijn. Dit komt omdat het signaal moeilijk een weg kan vinden naar de andere gebruiker. Ook ideaal is het om een Walkie Talkie te gebruiken als u met 2 of meerdere auto's gaat rijden. Even afspreken om bij het benzinestation te stoppen om een broodje te halen, of om af te spreken bij de volgende afslaf eraf te gaan is met 1 druk op de spreekknop gedaan. De verbinding komt direct tot stand, of er nou GSM bereik is of niet. En ook nog zonder kosten.

De Walkie Talkie die u bij ons kunt bestellen is compleet gebruiksklaar. U hoeft er dus geen verstand van te hebben om deze te kunnen gebruiken. U zet de Walkie Talkie aan en kiest met een draaiknop een kanaal (1 t/m 16). Als de andere gebruik zich op hetzelfde kanaal bevind kunt u direct praten door de praatknop ingedrukt te houden. Ook kinderen vanaf ongeveer 5 jaar zullen de bediening na enige oefening snel begrijpen. Als u uw kind een Walkie Talkie meegeeft op de camping kunt u toch snel contact met uw kind of kinderen leggen als ze bijvoorbeeld te lang weg zijn of als het etenstijd is.

Kortom: Ideaal op een Walkie Talkie mee te nemen op vakantie!