Geen producten (0)

Portofoon

Wie regelmatig evenementen organiseert, kan inmiddels waarschijnlijk niet meer zonder een goede portofoon. Een portofoon, ook wel een walkietalkie genoemd, is een handig apparaatje waarmee je binnen een bepaalde afstand contact met elkaar kunt houden. Om er zeker van te zijn dat boodschappen goed overkomen, is het belangrijk om goede apparatuur te hebben.
En voor zo'n goede portofoon kunt u het beste terecht bij WalkieTalkie.nl. Wij bieden een breed assortiment portofoons en walkietalkies tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien leveren wij altijd uit voorraad, waardoor we uw pakket direct kunnen verzenden. U zit bij ons dus ook goed als u op korte termijn portofoons nodig hebt. Vandaag besteld is vaak morgen in huis.

Portofoon huren of kopen?

Portofoons zijn niet heel goedkoop. Daarom overwegen mensen vaak om een portofoon te huren in plaats van te kopen. Een toestel huren kan natuurlijk prima, maar het is soms uiteindelijk toch voordeliger om een exemplaar te kopen. Zeker als het evenement waarvoor u de portofoon nodig hebt regelmatig georganiseerd wordt.
Bij WalkieTalkie.nl betaalt u altijd de scherpste prijs en dat betekent dat er bijna niet tegenop te huren is. Bovendien kunt u de door u aangeschafte portofoons natuurlijk ook weer verhuren, waardoor u een deel van de aanschafprijs terug kunt verdienen. Wat ons betreft is een portofoon huren handig, maar biedt kopen meer voordelen.

Portofoon set met accessoires

Als u meerdere portofoons nodig hebt, dan is het handig om in ons assortiment even te kijken naar een mooie set, eventueel met accessoires. Accessoires kunnen bijvoorbeeld luisteroortjes zijn, laders voor meerdere portofoons of zelfs een militaire headset, die altijd stevig om uw hoofd zit. Ook verkopen wij verschillende soorten extra accu's voor uw portofoon.
De accessoires vindt u in een aparte categorie op de website. Koopt u een hele set? Dan kan het zijn dat bepaalde accessoires daar al standaard bijgeleverd worden. Controleer daarom altijd eest even de inhoud van een specifieke set, voor u extra uitbreidingen aanschaft. Als u hierover vragen hebt, kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.

Hoe werkt het eigenlijk?

U weet inmiddels dat u voor een set met portofoons het beste terecht kunt bij WalkieTalkie.nl. Maar wanneer is zo’n set nu handig om te gebruiken? In principe geldt dat een portofoon praktisch in elke situatie waarin u rechtstreeks contact wilt houden met bijvoorbeeld collega's. U communiceert dan namelijk allemaal op een kanaal, dus bellen is niet nodig.
Welke portofoon perfect is voor uw situatie, hangt af van bijvoorbeeld het evenement. Hoeveel afstand moeten het apparaat kunnen overbruggen? Moet het bestand zijn tegen stof en water? Hoe zit het met eventuele functies als schermverlichting of voice prompt? U kunt er in ieder geval op rekenen dat wij voor elke situatie de perfecte portofoon verkopen.

Koop uw set bij WalkieTalkie.nl

Als u kiest voor een set portofoons bij WalkieTalkie.nl, dan kunt u rekenen op verschillende voordelen. Allereerst bieden wij onze klanten altijd hele scherpe prijzen. Als u uw bestelling voor 12:30 plaatst, dan wordt deze in de regel de volgende dag al bezorgd. Dit geldt voor bestellingen die van maandag tot en met vrijdag geplaatst worden.
Bestelt u voor meer dan € 35? Dan brengen wij geen verzendkosten in rekening. Is uw bestelbedrag lager? Dan hoeft u alleen maar rekening te houden met een vast laag verzendbedrag van slechts € 4,95. Bekijk overigens ook gerust even onze aanbiedingen; we updaten het assortiment regelmatig en bieden u zo altijd optimale kwaliteit én voordeel!