Elegante walkie talkie KD-C1

€ 29,00 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1-2 werkdagen

Voor wie graag communiceert in stijl introduceren wij de KD-C1, een walkie talkie waarmee je gezien kunt worden! Perfect voor de momenten waarop een grote zwarte walkie talkie niet gewenst is voor de uitstraling. Naast het design is er bij de KD-C1 ook gedacht aan de handzaamheid: met een afmeting van 13,3 x 5,3 x 2,0 cm (inclusief geïntegreerde antenne) past hij makkelijk in elke broekzak. Ook weegt hij slechts 114 gram, dus je zult maar amper merken dat je de walkie talkie bij je draagt. Heb je hem toch liever zichtbaar? Dan kan dit heel makkelijk met de bijgeleverde riemclip, waarmee je hem met twee klikken zo aan je broeksband bevestigt. Met deze walkie talkie kun je in open veld een bereik halen tot 6 kilometer, veel voor zijn compacte formaat!

De KD-C1 wordt door ons standaard voorgeprogrammeerd geleverd met 8 PMR- en 8 Kenwood kanalen. Zo kun je er na het uitpakken meteen mee aan de slag. Door zijn compacte formaat en lage gewicht is hij perfect voor gebruik op vakantie of tijdens buitenrecreatie, op sportvelden of misschien gewoon binnenshuis. Ook is de KD-C1 uitstekend te gebruiken op terrassen en bij het organiseren van evenementen. Bijna leeg? Dan kun je hem zowel opladen met de adapter als via USB!

De KD-C1 is beschikbaar in het wit, zwart en rood (kies de kleur bovenaan de pagina).

In de doos vind je:

  • 1x KD-C1 walkie talkie
  • 1x 3,7V/1500 mAh accu
  • 1x laadstation (ook geschikt voor het opladen van een losse accu)
  • 1x USB-kabel
  • 1x adapterblok
  • 1x opklikbare riemclip

Let op! Bij deze walkie talkie wordt geen oortje geleverd.  Wil je er eentje bijbestellen, dan kun je bovenaan de pagina kiezen tussen de standaardheadset, de beveiligingsheadset of de over-ear headset.

Ook interessant