Retevis RT45 walkie talkies (set van 2)

€ 54,95 (inclusief btw 21%)
Nog maar 5 op voorraad

De Retevis RT45 is een ideale keuze als je je walkie talkies vooral gaat gebruiken voor recreatieve doeleinden, zoals wandel- en fietstochten of op de camping. Met zijn afmetingen van 17,5 x 5,5 x 2,9 cm (inclusief antenne), een gewicht van 242 gram en de zilverwitte kleur heb je een walkie talkie die letterlijk en figuurlijk onmisbaar is! Direct uit de doos heb je de beschikking over 16 PMR-kanalen, zodat je meteen vergunningsvrij aan de slag kunt. Zit je in een omgeving met veel andere gebruikers? Dan stel je gemakkelijk een subkanaal voor jezelf in met de in totaal 121 beschikbare tooncodes. In ideale omstandigheden (open veld zonder obstakels en helder weer) haalt de Retevis RT45 een afstand van ca. 2,5 km, waarmee je ook op de middellange afstand een betrouwbare manier van communiceren hebt!

Een ander aspect waarmee de Retevis RT45 zich onderscheidt van andere walkie talkies in dezelfde prijsklasse is de aanwezigheid van een VOX-functie (voice-operated transmission). Met VOX kun je handsfree communiceren, handig wanneer je je handen vrij moet hebben (bijvoorbeeld onderweg of tijdens klimmen of boulderen) of wanneer je hem wil gebruiken als babyfoon. Verder komt hij met een functie voor dual watch, waarmee je twee kanalen tegelijk kunt beluisteren, en een vergrendelknop die ervoor zorgt dat je niet per ongeluk van kanaal wisselt. Wordt het donker in je omgeving? Dan kun je gebruik maken van de zaklamp aan de bovenkant.

Deze set van twee walkie talkies wordt geleverd met 6 oplaadbare batterijen (3 per stuk), die zowel via het stopcontact als via USB kunnen worden opgeladen met behulp van de bijgeleverde dubbele laadkabel. Wanneer er even geen oplaadmogelijkheid aanwezig is kun je ook wegwerpbatterijen gebruiken (let wel dat je ze in dit geval niet in het laadstation plaatst!), zodat je ook in deze situatie op de Retevis RT45 kunt blijven vertrouwen!

De walkie talkies kunnen zonder programmeren worden gebruikt. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

In de doos

  • 2 Retevis RT45 walkie talkies
  • 6 oplaadbare NiMH-batterijen (1000 mAh)
  • 2 riemclips
  • 1 2-in-1 USB laadkabel
  • 1 oplader
  • Engelstalige handleiding

Bij deze walkie talkies worden geen oortjes geleverd. Deze kun je hier apart bijbestellen.

Ook interessant