Baofeng UV-S9 dualband portofoon zilver

€ 54,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad - Levertijd 1 werkdag

De Baofeng UV-S9 combineert de stevige afwerking en stootvastheid van modellen als de UV-B5 en de UV-6 met de veelzijdigheid aan opties die je misschien al kent van de UV-5R en de BF-F8+, precies de reden waarom wij denken dat dit wel eens één van onze topmodellen zou kunnen worden. Deze portofoon kan zenden én ontvangen op zowel VHF (136-174 MHz) als UHF (400-470 MHz) met een vermogen van maximaal 8W en heeft een geheugen voor in totaal 128 kanalen. Ontvangen is ook mogelijk op de FM-band, zodat zelfs het luisteren van radio mogelijk wordt zonder dat je ook maar een oproep mist.

De UV-S9 is beschikbaar in het zwart en met zilverkleur. Standaard wordt hij geleverd met een geüpgrade antenne van 14,4 cm lang die ervoor zorgt dat het signaal zelfs op grotere afstanden beter binnenkomt. De afmetingen van de portofoon zijn exclusief antenne 5,6 x 3,1 x 11,8 cm en het gewicht is 211 gram. Dit is dan ook een wat groter en zwaarder model, ideaal voor wanneer je graag merkt dat je je portofoon bij je hebt of als hij duidelijk zichtbaar moet worden gedragen. Standaard is hij ook voorzien van een ijzersterke 7,4V/3800 mAh accu waarmee je zonder problemen tot een dag standby kunt staan. Kortom: het beste van twee werelden, nu in één en dezelfde walkie talkie!

Wij programmeren de UV-S9 zoals al onze andere analoge portofoons voor je voor op 8 PMR- en 8 Kenwood-kanalen. Heb je aanvullende wensen op het gebied van de programmering, laat het ons weten voor je bestelt!

NB: wil je deze portofoon zelf programmeren met CHIRP kies dan in CHIRP voor de UV-5R.

In de doos geleverd:

  • 1x Baofeng UV-S9 portofoon
  • 1x extra sterke 7,4V/3800mAh accu
  • 1x hoogwaardige dualbandantenne
  • 1x standaardheadset (geschikt voor incidenteel gebruik)
  • 1x laadstation met afkoppelbare adapter
  • 1x riemclip
  • 1x broekkoord
  • Engelstalige handleiding

Let op: de UV-S9 heeft een optie voor vrije frequentiekeuze. Deze kan op frequenties komen waarvoor een vergunning vereist is.

Ook interessant