Geen producten (0)
Zie "Bundels" pagina
AANBIEDING!
Baofeng t88 bundel Bft88 2 voorkant
1 2
 

BUNDEL - 6x professionele Baofeng BF-T88 met 6-voudige lader

€ 314,00 € 199,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Specificaties
EAN code 7442921251278
Productcode leverancier T88-BUNDEL
Omschrijving

Nu op veler verzoek beschikbaar: de Baofeng BF-T88 in bundelvorm met zesvoudige lader! Bespaar nu ook op de verbeterde opvolger van de BF-888 en haal hiermee maar liefst zes keer het gebruiksgemak en de compactheid in één doos in huis. Zo heb je met een enkele aankoop alles wat je nodig hebt om direct te kunnen beginnen!

De Baofeng BF-T88 kenmerkt zich door de aanwezige ruisonderdrukking waardoor de communicatie zelfs op grotere afstanden nog goed te verstaan is. Ook is hij minder schadegevoelig gemaakt, dit is vooral terug te zien aan de antenne-aansluiting die wat dieper ligt dan bij andere portofoons. Dit maakt hem beter bestand tegen stoten en vallen. Het maximale zendvermogen van de BF-T88 ligt met 5 watt iets hoger dan die van de BF-888, ideaal om nét even dat stukje verder te komen! Standaard programmeren wij de walkie talkies voor je voor op de 8 vrije PMR-kanalen en vullen we deze aan met 8 kanalen zoals deze op portofoons van Kenwood worden gebruikt. Heb je andere frequentes nodig? Selecteer bovenin de kanalen van je keuze of neem voordat je bestelt even contact met ons op.

De bundel wordt geleverd met:

  • 6x BF-T88 portofoon
  • 6x ultradunne 7,4V/2000mAh accu
  • 1x zesvoudige lader
  • 6x los laadstation
  • 6x standaardheadset (let op: niet geschikt voor dagelijkse inzet. Wij adviseren voor professioneel gebruik de beveiligings- of over-earheadset.)
  • 6x riemclip
  • 6x broekkoord
  • Engelstalige handleiding
AANBIEDING!
6x Professionele walkie talkie Baofeng BF-T88
De Baofeng BF-T88 is een nieuwe portofoon in de BF-reeks en kan gezien worden als de opvolger van de…
AANBIEDING!
1x Zesvoudige lader voor BF-T88
Losse zesvoudige lader voor de Baofeng BF-T88. Voor als je je portofoons tegelijk en op een centraal…