30% korting
Wanneton geel Wanneton rood
1 2
 

Wanneton WT-Q1 UHF portofoon

€ 32,95 € 22,95 (inclusief btw 21%)
Op voorraad

Op zoek naar een betaalbare portofoon die zowel professioneel als recreatief te gebruiken is? Kies dan voor de Wanneton WT-Q1, een fijn in de hand liggende walkie talkie die ook nog eens eenvoudig te bedienen is! Ideaal voor een heel scala aan toepassingen, van BHV en surveillance tot aan buitensport en evenementenbegeleiding. Kortom: een voordelige maar degelijke keuze, waar je vanwege de kleur nog de zichtbaarheid bij krijgt!

De WT-Q1 is beschikbaar in het rood en het geel en kan zenden op een maximumvermogen van 6 watt. Met een gewicht van 193 gram is hij niet topzwaar, maar je merkt wel duidelijk dat je de portofoon bij je draagt. In grootte is hij met een afmeting van 5,9 x 3,3 x 13,3 cm exclusief antenne een middenmoter, die wanneer nodig toch nog in je broekzak past. De antenne zelf is dikker en steviger uitgevoerd dan bij de meeste andere portofoons, dit geeft hem een bereik tot 10 kilometer in ideale omstandigheden en maakt hem een stuk bestendiger tegen verbuiging en schade. Maar wat ons vooral overtuigde om deze walkie talkie op te nemen in ons assortiment is de accu: dit is voor model als dit een zwaargewicht en met schuiven en klikken in een handomdraai te installeren. Zo ben je bij gemiddeld gebruik makkelijk een halve dag verder voordat opladen weer nodig is, en kom je je drukke werkdag met gemak door!  Zoals de rest van ons assortiment wordt ook deze walkie talkie door ons voorgeprogrammeerd op 8 PMR- en 8 Kenwood-kanalen. Een andere programmering kan natuurlijk altijd, neem in dat geval even contact met ons op voor je bestelt.

In de doos vind je:

  • 1x Wanneton WT-Q1 portofoon
  • 1x sterke 7,4V/2800mAh accu
  • 1x laadstation
  • 1x riemclip met schroevenset

Let op: bij deze portofoon is geen headset inbegrepen. Wil je ook een oortje meebestellen, neem dan vooral een kijkje bij onze headsets.

Ook interessant