Geen producten (0)

Portofoon kopen

Een portofoon kopen? Dan bent u bij WalkieTalkie.nl aan het juiste adres. Wij zijn dé webshop voor allerlei soorten walkietalkies en portofoons en bieden altijd aantrekkelijke aanbiedingen. Ook voor de scherpste prijs kunt u dus bij ons terecht. Veel van onze klanten kopen een portofoon voor professioneel gebruik en waarderen onze ruime keuze.

Voor professioneel gebruik is het handig als een portofoon een bereik heeft van enkele kilometers. Bij ons vindt u portofoons die een getest bereik hebben tot maar liefst tien kilometer. Uiteraard is dit afhankelijk van het terrein; bij een terrein met veel bebouwing wordt het bereik automatisch wat ingeperkt. Vooraf testen is dus zeker te adviseren.

Handige portofoon set

Met een portofoon set kunt u communiceren met andere mensen. Dit gaat via zogenoemde kanalen. Hierdoor heeft u voor het gebruik van een set dus geen speciaal telefoonabonnement nodig. Bovendien kunt u de apparaten overal gebruiken, ook op plekken waar de dekking van het mobiele netwerk juist weer minder of geheel afwezig is.
In Nederland zijn er speciale frequenties afgesproken die met een portofoon set gebruikt mogen worden. Alle portofoons die door WalkieTalkie.nl geleverd worden, zijn vooraf ingesteld op deze kanalen. Daarnaast zijn de instellingen voor Kenwood-kanalen doorgevoerd, zodat onze walkietalkies ook compatibel zijn met alle portofoons van Kenwood.

Verschillende soorten portofoon oortjes

Om de communicatie via de walkietalkie goed te kunnen beluisteren, is het handig om een set oortjes te hebben. Ook hiervoor bent u bij WalkieTalkie.nl natuurlijk aan het juiste adres. Wij bieden verschillende accessoires voor uw set. Kies bijvoorbeeld voor een vaste headset met extra comfort of ga voor handige oortjes.
Bij veel van onze sets worden oortjes bijgeleverd. Het is echter altijd handig om extra oortjes te bestellen, voor het geval dat er een set kapot gaat of kwijtraakt. U kunt uiteraard ook alle gebruikers eigen oortjes geven. Dan hoeft u alleen steeds de portofoons te verdelen en kunt u er zeker van zijn dat iedereen zijn eigen oortjes heeft. Dat is ook extra hygiënisch.

Gratis en razendsnelle verzending

Of het nu gaat om handige oortjes, een mooie set of een enkel exemplaar; bij WalkieTalkie.nl zit u altijd helemaal goed. Wij beschikken over een ruime voorraad, waardoor we altijd snel kunnen leveren. Als u uw bestelling op maandag tot en met vrijdag plaatst voor 12:30 uur, dan kunnen wij deze dezelfde dag nog verzenden.
Dat betekent dat uw pakket dan de volgende dag al bij u wordt aangeboden. Voor de verzendkosten hoeft u het niet te laten; die zijn slechts € 4,95. Bestelt u voor meer dan € 35, dan hoeft u zelfs helemaal geen verzendkosten te betalen. Daarnaast bieden we natuurlijk altijd al hele scherpe prijzen, dus eigenlijk profiteert u van korting op korting.

WalkieTalkie.nl: hét adres om uw portofoon te kopen

Wilt u meer weten over een specifieke portofoon of advies over welke portofoon u het beste kunt kopen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. Wij weten precies welke portofoon het beste is voor elke situatie en kunnen u daarom van een goed advies voorzien. We helpen u graag met het kiezen van het juiste exemplaar.
U kunt uw portofoon in ieder geval met vertrouwen kopen bij WalkieTalkie: wij zijn aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen en hebben daar een bijna perfecte score. Dat betekent dat klanten ontzettend tevreden zijn over hun bestelling bij WalkieTalkie.nl én natuurlijk over de afhandeling van die bestelling. Koop uw set vandaag nog en ervaar het zelf!